Zwangerschap shoot

Informatie, tips en wanneer je deze shoot kunt boeken

Zwangerschap fotoshoot

Hoera je bent zwanger. Van harte gefeliciteerd. Een periode waar ontzettend veel gebeurd. Het grote voorbereiden op de komst van jullie kindje is begonnen. Spanning, zenuwen maar vooral het gevoel "het gaat allemaal zo snel" Met een zwangerschapssessie sta je weer even stil bij het moment tussen jullie en jullie kindje. Even samen genieten van deze mooie en bijzondere periode. Mail of bel mij voor het reserveren van zwangerschapsfotografie. Samen spreken we een datum af. De beste periode voor een zwangerschapssessie is tussen de 33e en 36e week. Je buik is dan het mooiste gevormd. Uiteraard bepalen jij en je partner wanneer de beste periode is voor een zwangerschapssessie. 

Op locatie of in de studio

Een zwangerschap fotoshoot kan natuurlijk in de studio plaatsvinden maar ook op en mooie buitenlocatie. Samen kijken we naar wat jullie wensen hiervoor zijn.  Tijdens de shoot worden meerdere foto’s van jou, je partner en natuurlijk de dikke buik gemaakt. Je bent niet verplicht om je blote buik te laten zien dat is geheel naar wens.

Een dikke buik bedekt met een (strak) shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Niks moet en alles mag. Heb je een idee gezien dat je leuk lijkt? Geef het aan en we kunnen dit samen mogelijk maken.

Ik neem de tijd

Een zwangerschap fotoshoot zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren en daarin komen al jullie wensen aan bod. Uiteraard is het ook mogelijk om van outfit te wisselen. Bij mij thuis is hier genoeg ruimte voor. Zijn er nog oudere broetjes of zusjes? Geen enkel probleem ook zij worden betrokken bij deze mooie en bijzondere zwangerschap fotoshoot. 

Plan een zwangerschapshoot

Geïnteresseerd en een zwangerschap fotoshoot en wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Bel, app of mail mij om samen de details te bespreken. 

Meer informatie over de prijzen vindt je hier: zwangerschapshoot prijzen

Op alle reportages zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Klik HIER om deze te lezen

Fotograaf Limburg  cakesmash fotograaf  Lifestyle fotograaf Limburg  newbornfotograaf  Sittard-Geleen Trouwfotograaf Fotograaf Limburg bruiloft

Stuur me een WhatsApp
Mail me: contact@puijveldefotografie.com
Bel me:+31 (0)6 47005142

CONTACT