Reviews

Ervaringen van mijn lieve koppels. 

Melanie en Vincent

Wat zijn wij blij dat Joyce onze mooie trouwdag heeft gefotografeerd. Dit is haar passie, en dit zie je ook terug in elke foto die ze maakt. Ik zou Joyce aan iedereen aanbevelen! Ze heeft onze herinneringen ongelofelijk goed vastgelegd. Wij zouden haar meteen weer vragen!!

Petra en Stefan

Wij hebben Joyce al vaker als fotograaf gehad :) met onze bruiloft waren we bij het kiezen van een fotograaf dan ook heel snel klaar! Puijvelde fotografie en niemand anders!!

En wederom heel blij met onze keuze :) ze is gewoon fantastisch! Een topper! Ze weet wat ze doet, hoe ze de mooiste foto’s kan maken, en ook zeer geduldig. Mijn grote wens heeft ze hoe dan ook in vervulling laten gaan!  Ik zou zeker weten iedereen Joyce aanraden! Ze is gewoon geweldig! Nogmaals dank dank dank.

Karin en Bart

Mede door Joyce is een onze trouwdag een onvergetelijke dag geworden. Wat een topmens ben jij!! En wat een prachtige foto’s!! Niets dan lof voor jou!! Alles wat wij wilden was mogelijk. Zowel kinderen als volwassenen voelden zich op hun gemak bij je. Met kinderen kun je altijd wat grappigs verwachten en je hebt alles kunnen vastleggen. Een hele grote dankjewel!!! Veel liefs Bart, Karin, Yara, Lynn en Gaby

Nicole en Roger

Heel erg bedank Joyce voor het prachtig in beeld (en woord) brengen van ons huwelijk namens Nicole en mij.

Je bent naar mijn mening iemand met gevoel voor compositie, en weet de belangrijke momenten goed vast te leggen. Zeker ook prettig in de omgang wat uiteraard van belang is om "ontspannen" foto's te kunnen maken.

Zeker een aanrader

Zeer goede fotograaf!! Veel mooie fotos! Super tevreden!!!

Dank je wel Joyce jij hebt onze dag compleet gemaakt.

Marloes en Andy

Kim en Bjorn

Op 26 mei 2017 was onze grote dag en Joyce heeft dit prachtig vast weten te leggen.

Ze is heel rustig en enthousiast en je merkt niet eens dat ze foto's aan het maken is maar het resultaat is geweldig!

Ze is prettig in de omgang en kan ervoor zorgen dat zelfs 2 niet heel serieuze en zenuwachtige personen ontspannen voor de camera staan. Echter zijn haar spontane foto's ook echt top. Ze weet het moment goed vast te leggen.

Dankjewel Joyce!

Stuur me een WhatsApp
Mail me: contact@puijveldefotografie.com
Bel me:+31 (0)6 47005142

CONTACT