Portret & familie Fotoshoot

Is er bij jullie binnen het gezin ook altijd iemand die nooit op de foto staat? Tijd dus voor super leuke gezinsfoto's te laten maken. Stijf poseren voor de camera doen we niet. Ontspannen, gezellig en gewoon jezelf zijn. 

 

Mooie, tijdloze foto’s om nog jaren naar terug te kunnen kijken. Het is mijn passie om op een leuke, gezellige en spontane manier een mooie fotoshoot voor jullie te maken.
En dat kan van iedereen, van jong tot oud. Dus of je nou alleen komt, samen met je partner, met het hele gezin of met de hele familie. Ik ben er van overtuigd dat iedereen mooi op een foto vastgelegd kan worden. Ik neem ruim de tijd om in alle rust een leuke, gevarieerde fotoshoot te maken met precies DIE foto die je raakt.

Op locatie of in de studio

Een fotoshoot kan zowel op een mooie locatie plaatst vinden of in mijn studio in stein. Dit is helemaal naar wens wat jullie het mooiste vinden en graag willen. De locatie kunnen wij samen uitzoeken hier kunnen kindjes lekker helemaal zichzelf zijn en los gaan. Bij mij hoef je geen moment bang te zijn dat het een ‘verplicht geposeerde foto’ gaat worden. Ik zorg ervoor dat de fotoshoot leuk en gezellig blijft en dat er vooral veel gelachen kan worden. Door middel van makkelijke ‘opdrachtjes’ en allerlei andere trucs komen we samen tot een mooi eindresultaat. 

 

Spontaan en ongedwongen

Wanneer je kindjes op de foto gaan, verloopt dit geheel spontaan. Kinderen hebben een korte spanningsboog en willen vaak net dat niet doen wat jij graag wel wilt. Maar het is juist het mooiste als ze zo heerlijk zichzelf zijn. Het is geheel mijn taak om er wat moois van te maken. Super leuk om met het gezin op de foto te gaan of kom met opa en oma. 

Zijn jullie op zoek naar iemand die volledig met jullie mee denkt? Een reportage met meer luxe, kwaliteit en service? Dan ben ik wellicht de fotograaf voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is.

Investering  €225,-

-Fotoshoot van gemiddeld 1 uur in de studio
-Een uitgebreide informatie brochure 
-Incl 10 digitale HR bestanden
-Incl album 15x15 met 8 pagina's 
-Maximaal 5 personen
-Bestelsessie in de studio 
-Bijbestellen van extra foto's mogelijk 

 

Kiezen jullie voor een portretshoot op locatie dan is de investering +25,-
Bij meer dan 5 personen is de investering +75,-

Plan een portret fotoshoot 

Geïnteresseerd in een portret en familie fotoshoot en wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Bel, app of mail mij om samen de details te bespreken.

Portfolio

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
  • 09
  • 10
10

Wat leuk dat jullie een fotoshoot willen reserveren.
Hoe nu verder?

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt van mij een e-mail ter bevestiging van je reportage met de factuur.
Na het betalen van de reportage kosten is je reservering definitief.‚Äč

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Januari 1970
ma di wo do vr za zo
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Wat leuk dat je een brochure wilt hebben!

Vul je naam en e-mail adres in, en je ontvangt de brochure direct in je e-mail!

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Deel deze pagina op: