Newborn geposeerd 

Hoera jullie kindje is geboren. Wat een liefde en geluk. Het echte genieten is nu aangebroken. Deze tijd gaat dan ook ontzettend snel aan jullie voorbij. Een mooi moment om het kleine geluk vast te leggen zodat je nog jaren kan terug kijken naar deze bijzondere tijd. Newborn Fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. 

 "Een blijvende herinnering, gecreëerd speciaal voor jullie prille en grootste geluk. Goed opgeleid met kennis en kwaliteit. Bekroond met een Award."

Gespecialiseerd, ervaren, goed geschoolde newbornfotograaf 

De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in newborn fotografie. Kwaliteit, veiligheid, rust en het welzijn van jullie kindje staan bij mijn fotosessies dan ook altijd bovenaan. Wanneer jullie een fotograaf zoeken die ook nog eens veel kennis en ervaring in huis heeft, zijn we wellicht een goede match. Want jouw kleintje verdient alleen het beste! Door mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels al vele newborns mogen vast leggen. Inmiddels ben ik ook meermaals bekroond met een award voor mijn foto's. Jullie mogen er vanuit gaan dat jullie prille geluk, veilig in mijn handen is. 

 

Kennismaken

Newborn fotografie is een reportage van een pasgeboren baby. Deze wordt het beste gemaakt wanneer de baby maximaal 3 tot 4 weken oud is. In deze fase zijn baby’s nog erg  flexibel, heerlijk slaperig en krullen ze op in mooie posities die perfect zijn voor prachtige foto’s. Deze unieke momenten willen jullie toch niet missen?
Tijdens mijn sessies wissel ik graag af tussen diverse settings. Er worden verschillende foto’s gemaakt op een zogeheten beanbag en er mag gebruik worden gemaakt van een groot assortiment aan props en accessoires. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een mooie gezinsfoto te laten maken of van jullie newborn met oudere broer/zus.

Indien jullie interesse hebben in een newbornshoot is het sterk aan te raden om al tijdens jullie zwangerschap contact met mij op te nemen. Ik nodig jullie dan graag uit in mijn studio om kennis te maken en om jullie wensen te bespreken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie reportage een onvergetelijke ervaring wordt.

 

Hoe ga ik te werk?

Super leuk dat jullie geintereseerd zijn in een compleet verzorgde newbornshoot. We spreken af in mijn studio om elkaar te leren kennen en jullie wensen door te spreken. Het is namelijk de bedoeling dat deze sessie een complete en onvergetelijke ervaring voor jullie wordt. Aan de hand van een aantal vragen ga ik daarna de sessie volledig naar wens stylen. Op die manier worden de foto’s echt naar jullie smaak.

Zodra jullie kindje geboren is hoor ik graag van jullie zodat we de definitieve afspraak voor de fotoshoot kunnen inplannen. Jullie kunnen lekker ontspannen, worden voorzien van een luxe lunch en ondertussen neem ik de volledige zorg voor jullie kleintje uit handen.

Na afloop van jullie sessie ga ik met de bewerking van de foto’s beginnen. We maken samen een nieuwe afspraak in de studio voor de bestelsessie. Tijdens deze sessie gaan we samen alle foto's bekijken en hebben jullie de mogelijkheid om meer foto's bij te bestellen. Ook bied ik een ruim assortiment aan albums en drukwerk aan.

 

Investering  €299,-

-Fotoshoot van gemiddeld 3 uur
-Foto's samen met het gezin
-Een uitgebreide informatie brochure 
-Incl 10 digitale HR bestanden
-Incl album 15x15 met 8 pagina's 
-Bestelsessie in de studio 
-Bijbestellen van extra foto's mogelijk 

Plan een newborn shoot

Geïnteresseerd in een newborn fotoshoot? Vul hieronder het boekingsformulier in en ik neem spoedig contact met jullie op. 

 

Portfolio 

 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 09
09

Wat leuk dat jullie een fotoshoot willen reserveren.
Hoe nu verder?

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt van mij een e-mail ter bevestiging van je reportage met de factuur.
Na het betalen van de reportage kosten is je reservering definitief.‚Äč

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Januari 1970
ma di wo do vr za zo
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Wat leuk dat je een brochure wilt hebben!

Vul je naam en e-mail adres in, en je ontvangt de brochure direct in je e-mail!

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

 • Vul het veld "Naam" in.
 • Vul het veld "E-mail adres" in.

Deel deze pagina op: