Newborn lifestyle shoot

Informatie, tips en wanneer je deze shoot kunt boeken

Newborn Lifestyle fotoshoot

Hoera jullie kindje is geboren. Wat een liefde en geluk. Het echte genieten is nu aangebroken. Deze tijd gaat dan ook ontzettend snel aan jullie voorbij. Een mooi moment om het kleine geluk vast te leggen zodat je nog jaren kan terug kijken naar deze bijzondere tijd. 

Een newborn lifestyle fotoshoot wordt gepland binnen 4 weken na de geboorte. Deze newborn shoot is niet geposeerd zoals bij de newborn geposeerde shoot. En daarom is het niet noodzakelijk dit binnen enkele dagen na de geboorte al te plannen. Bij een newborn lifestyleshoot worden de liefdevolle momenten tussen jullie als kersverse ouders en pasgeboren baby vast gelegd. Spontaan, ongedwongen, veilig, warm en vertrouwd. Zijn er nog broertjes of zusjes, dan worden ook zij op een speelse manier betrokken bij de shoot. 

Ik kom bij jullie thuis

In tegenstelling tot de newborn geposeerde fotoshoot, kom ik bij deze mooie newborn shoot bij jullie thuis. Een fotoshoot geheel in jullie eigen omgeving. Ik maak gebruik van de ruimte die er is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ouderslaapkamer, of babykamer. Vooraf stuur ik jullie informatie door waar je aan kan denken voordat ik langs kom. Maar vooral, geniet van dit moment 

Ik neem de tijd

Ik neem ook bij deze Newborn fotoshoot alle tijd. Zo is er tussendoor tijd om een voeding te geven, of even te knuffelen. Het hele fijne aan de shoot is, dat ik gewoon door kan gaan met fotograferen. Het proces van het gezin kan gewoon doorlopen. Er zullen ook momenten zijn dat ik jullie een beetje doe sturen. Dit is juist om het wauw effect te krijgen als eind resultaat. Al met al zullen we een 1,5 uur bezig zijn. 

Plan een newborn lifestyle shoot

Geïnteresseerd en een newborn lifestyle fotoshoot en wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Bel, app of mail mij om samen de details te bespreken. 

Meer informatie over de prijzen vindt je hier: Newborn lifestyle prijzen

Fotograaf Limburg  cakesmash fotograaf  Lifestyle fotograaf Limburg  newbornfotograaf  Sittard-Geleen Trouwfotograaf Fotograaf Limburg bruiloft

Stuur me een WhatsApp
Mail me: contact@puijveldefotografie.com
Bel me:+31 (0)6 47005142

CONTACT