Cake smash

Informatie, tips en wanneer je deze shoot kunt boeken

Een cake smash fotoshoot

Hoera jullie kindje wordt al 1 jaar!  Heerlijk kliederen, smullen en smashen van de Giant cupcake. Het decor wordt speciaal aangepast om in de verjaardagsstemming te komen. De CakeSmash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Kom jij ook lekker smullen en feesten?

Wanneer gaan we smashen?

Baby’s (vanaf 10/11 maanden) mogen spelen met een kleurrijke taart. De Cake Smash shoots zijn uitermate geschikt voor een van de eerste verjaardagen. Leuk is het bijvoorbeeld om de foto’s van de Cake Smash te gebruiken voor de uitnodiging voor zijn of haar verjaardag of voor een verjaardagstaart. Wordt je kindje bijna 2 jaar, dan is uiteraard ook een cake smash mogelijk. Het is belangrijk dat je ruim op tijd een afspraak maakt voor een cake smash fotoshoot. Dit ivm het bestellen van de taart na wens. Maar het is ook prettig voor jou om de foto's tijdig in huis te hebben voor eigen gebruik. Ik raad je dan ook aan om zeker 1 a 2 maanden voor de verjaardag een cake smash shoot in te plannen. 

Smash time!

Op het moment dat de datum vast staat heb je de vrije keuze om een taart na wens uit te kiezen. Ik geef deze wensen door Viana van Viana's taarten en zij zal zorg dragen dat de taart naar wens wordt gemaakt. Dit zullen alleen de echte cake smash taarten zijn. Op de afgesproken datum staat de taart klaar in de studio en is het decor feestelijk aangepast. Neem schone kleertjes mee want een baby en een taart voor zich alleen is altijd een succes voor een lekkere kliederboel. 

Thema's 

Het is ook mogelijk om voor een thema te kiezen. Mocht een gewenst thema niet er tussen staan, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Ik sta altijd open voor vernieuwing.

Coockie monster

Regenboog

Dino

Pastel blauw en zilver

Pastel roze en goud

Geel en zwart

Plan een cake smash fotoshoot

Geïnteresseerd en een cake smash fotoshoot en wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Bel, app of mail mij om samen de details te bespreken. 

Meer informatie over de prijzen vindt je hier: cake smash prijzen 

Fotograaf Limburg  cakesmash fotograaf  Lifestyle fotograaf Limburg  newbornfotograaf  Sittard-Geleen Trouwfotograaf Fotograaf Limburg bruiloft

.

Puijvelde fotografie, gevestigd in Sittard geleen, Limburg is gespecialiseerd in cakesmash fotografie. Ook ben ik gespecialiseerd in Newborn en newbornlifestyle fotografie. Leg je baby natuurlijk vast op een mooie foto. Een goede fotograaf in Limburg. Gespecialiseerd in Portret en kinderen. Omgeving gemeente stein, urmond Puijvelde fotografie, gevestigd in Sittard geleen, Limburg is gespecialiseerd in cakesmash fotografie. Ook ben ik gespecialiseerd in Newborn en newbornlifestyle fotografie. Leg je baby natuurlijk vast op een mooie foto. Een goede fotograaf in Limburg. Gespecialiseerd in Portret en kinderen. Omgeving gemeente stein, urmond   Puijvelde fotografie, gevestigd in Sittard geleen, Limburg is gespecialiseerd in cakesmash fotografie. Ook ben ik  cakesmash fotograaf newbornfotograaf Sittard-Geleen Fotograaf Limburg Lifestyle fotograaf Limburg cakesmash fotograaf newbornfotograaf Sittard-Geleen Fotograaf Limburg Lifestyle fotograaf Limburg cakesmash fotograaf newbornfotograaf Sittard-Geleen Fotograaf Limburg Lifestyle fotograaf Limburg cakesmash fotograaf newbornfotograaf Sittard-Geleen Fotograaf Limburg Lifestyle fotograaf Limburg

Stuur me een WhatsApp
Mail me: contact@puijveldefotografie.com
Bel me:+31 (0)6 47005142

CONTACT