Michelle en John 22-08-2020

maandag 24 augustus 2020

Terug naar overzicht

Michelle & John 22-08-2020

Corona ik raak er gewoon niet meer over uitgepraat of geschreven. Want ook dit koppel heeft ermee te maken gehad. Michelle en John zouden eigenlijk al in mei gaan trouwen. Alles was geregeld en toen brak corona door. Voor heel veel bruidsparen brak er ook een periode van onzekerheid maar ook verdriet aan. Zo lang uitgekeken naar deze dag en poef weg was het. Michelle & John hebben later besloten het alsnog dit jaar te laten plaats vinden. En alles van de gehele dag is op tijd van 3 weken even omgeboekt en geregeld! Hoe gaaf is dat. En nog mooier, een week voor het trouwen zijn ze nog lekker op vakantie geweest. Vrijdag 21-08 kwamen ze terug en die nacht kregen zij ontzettend slecht nieuws te lezen........ 
 

22-08-2020;

 
 
Ik word rustig wakker en voel zelf al behoorlijk wat zenuwen. Heel normaal hoor voor mij want elke bruiloft vind ik toch weer erg spannend. Maar deze zenuwen waren niet voor niks. Michelle bericht mij om 09:00u met de mededeling dat de bruiloft wel doorgaat maar het zaaltje waar de feestavond zou plaatsvinden, last minute had afgezegd. En dan niet mondeling nee gewoon "netjes" per mail. 
 
STRESSSSSSSSSS!!! En zo wil je echt niet je bruiloft starten. Ik gooi alles in de strijd om ze te helpen. Ik plaats dan ook een oproepje op mijn facebook pagina en tot mijn enorme grote verbazing wordt deze 500x gedeeld! Wat een stortvloed aan reacties komen hierop. Maar het aller belangrijkste is dat zij binnen een korte tijd een nieuw zaaltje hadden geregeld. Grote dank aan 't Plenkhoes in geleen. Rick en Nicky hebben dit geweldig opgepakt en geregeld.  Het eerste advies wat ik aan Michelle gaf die ochtend was "Neem een groot glas wijn en geniet daar even van" En dit..... dit heeft ze ook lekker gedaan ;-) 

Om 12:00u meld ik mij op het afgesproken adres. Michelle is bij haar moeder en daar mag ik starten. Bepakt en bezakt bel ik aan en wordt, dacht ik, vriendelijk ontvangen.  Echter nog voordat ik überhaupt kon vertellen wie ik was, gaf deze lieve mevr aan dat ze geen tijd voor mij had. Redelijk verbaasd keek ik haar aan en zei daarachter aan ook "Oke prima dan ga ik weer naar huis" Ervan uitgaande dat dit gewoon een leuk grapje was om de dag vrolijker te beginnen. Maar deze mevr deed de deur ook haast dicht en toen had ik al snel door dat dit helemaal geen grapje was! De moeder van Michelle dacht dat ik een verkoopster was en had daar echt geen zin in die ochtend hahahaha. 

Ik heb mij dus maar netjes voorgesteld als fotograaf en de schaamrood en tranen sprongen direct in haar gezicht. Ik mocht gelukkig binnen komen  
Ik start als eerste met de details vast te leggen. Bij een bruid is dit doorgaans het kaartje, sieraden, parfum, schoenen enz. Deze details zijn te mooi om ze niet centraal op de foto vast te leggen.  Michelle zelf doet haar eigen make-up en ook van deze momenten maak ik gebruik. 
Ondertussen vlieg ik ook nog door naar John. John is thuis met de 2 jongens en het is ook voor hem tijd om zich te gaan klaar maken. Een beetje chaotisch loopt hij rond. "Maar ik ben niet zenuwachtig" hahaha. Nee hoor helemaal niet. op het thuisadres hebben zij een prachtige ruime hal met veel licht inval. Een kast met een enorme spiegel. Dus ik stel voor dat John zich daar gaat klaar maken. Hij deed dit overigens perfect want ik hij paste zich volledig aan mijn wensen aan :-) Alles voor de foto toch? 

Quinten maakt zich ook klaar en Raf wordt uiteraard even geholpen. Maar wauw wat staan ze er prachtig op! 
Eenmaal klaar (wat overigens langer duurde dan bij de bruid!!!!) loop ik weer terug naar Michelle. Dit keer mag ik meteen binnen komen van de moeder. Lief he! 
Het is tijd om de jurk aan te gaan doen en dit is een mooi moment tussen moeder en dochter.  

 

*Klik op de foto voor volledige afbeelding

 De vader van Michelle is helaas overleden. Maar ook aan hem werdt gedacht. Toen de bruid naar beneden kwam, stonden er 2 tantes klaar en de moeder uiteraard. En dat was een moment met veel emoties. Voor mij als fotograaf ook altijd een slik momentje. 

Het is tijd dat de bruidgom zijn bruid komt ophalen. Omdat wij samen besproken hadden de first look creatiever in te plannen, hadden we voor een achtertuin first look gekozen. Daarvoor moesten John en Quinten wel geblinddoekt naar binnen komen. Het was een heerlijk moment. De foto van dat gek gezicht Michelle, die heb ik ook gemaakt hoor! Maar daar mag je nog even op wachten :-)

Raf keek al steeds stiekem naar zijn mama maar wist niet goed wat hij moest doen. Hij vond het maar gek allemaal mama in een mooie witte jurk. Vol zenuwen stonden John en Quinten klaar met de rug naar Michelle toe en daar was eindelijk dat moment. Eindelijk mochten ze elkaar zien <3 

Wat zijn ze mooi 

De cermonie is in Stein bij het gemeentehuis. Met maar een bepekrt aantal personen helaas. Maar in dit geval wel alle dierbare personen bij elkaar. De ambtenaar benoemde deze bruiloft al als "DE bruiloft" want ook hij had het in de ochtend via social media mee gekregen wat dit koppel was overkomen. Gelukkig konden we er op dat moment wel mee lachen. Het was een korte maar krachtige ceremonie waar de kindjes rond renden, een bloedneus spontaan begon te lopen en waar de zak met snoepjes een tovermiddel was. En dat alles in dat half uur. 
Na de cermonie stonden er buiten nog vele mensen klaar om te klappen voor dit mooie bruidspaar. Wat fijn dat ze toch nog even stiekem zijn langs gekomen. Wij nemen nadien meteen de tijd om de familie foto's te maken bij de wannzinnig gave trouwauto. Wij rijden daarna weer door voor de trouwreportage en dit mag op de binnen plaats van kasteel stein. Super lief!  

Na de reportage shoot, waar het overigens bij regende, gingen ook wij naar het zaaltje. Daar waren ze inmiddels druk bezig met de feestzaal klaar te maken. Het bruidspaar wordt opgevangen in een andere zaal voor de toast en late lunch. Door alle veranderingen werd het allemaal qua tijd ook opgeschoven, maar des ondanks  was het een fantastische avond. De DJ was ook blij want ook hij mocht na 6 maanden de boxen weer uit het stof halen. Hoe dan ook, het zou een knal feest worden. 

Buiten werd de catering verzorgd en dat rook onwijs lekker. Ook hier even een klein pech momentje want tijdens het koken buiten, kwam er een stortbui aan regen!!!! Rick en Nicky hebben een andere zaal aan de kant geschoven en alle materialen naar binnen gehaald, zodat de catering daar verder bereid kon worden. Fantastisch dit. 
Na het eten volgde de openingsdans en daar kon eindelijk het feest van start gaan. Ik ben nog even gebleven en heb genoten van de gehele dag. 

Lief bruidspaar, allereerst ontzettend bedankt dat ik hier bij mocht zijn. Ik had geen minuut willen missen. Het was een dag om echt nooit meer te vergeten letterlijk en figuurlijk. 
Jullie hebben je fantastisch staande gehouden ondanks alle tegenslagen. Ik heb echt alleen maar stralende mensen gezien. Genoten vanaf het begin. En zo hoort dat ook. 
Dank je wel voor de lieve woorden die ik al heb ontvangen. Ik ga aan de slag met de rest van de foto's om jullie zo snel als mogelijk blij te komen maken. 

Liefs Joyce 

 

  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
  • 07
  • 08
08

Wat leuk dat jullie een fotoshoot willen reserveren.
Hoe nu verder?

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt van mij een e-mail ter bevestiging van je reportage met de factuur.
Na het betalen van de reportage kosten is je reservering definitief.‚Äč

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Oktober 2020
ma di wo do vr za zo
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
November 2020
ma di wo do vr za zo
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
December 2020
ma di wo do vr za zo
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Zaterdag 3 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 7 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 10 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 14 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 21 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 31 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 4 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 7 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 11 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 14 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 18 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 25 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 28 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 2 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 5 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 9 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 12 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 16 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 19 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Wat leuk dat je een brochure wilt hebben!

Vul je naam en e-mail adres in, en je ontvangt de brochure direct in je e-mail!

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Deel deze pagina op: