Bianca en Vincent 18-04-2020

zaterdag 18 april 2020

Terug naar overzicht

Bianca & Vincent 18-04-2020

Wat een gekke tijd is het dit seizoen. Normaal gesproken ben ik nu volop aan het fotograferen en zijn de eerste bruiloften al geweest. Maar helaas is het dit jaar anders. De hele corona crisis zorgt ervoor dat vele koppels hun bruiloft verplaatsen. Bianca en Vincent wilde het toch graag door laten gaan. Voor hen is 18 april een hele speciale datum. Vandaag zijn ze namelijk 5 jaar samen. En omdat er ook een nog kleine onderweg is, was er geen twijfel dat het hoe dan ook door zou gaan. Aangepast en heel anders dan gepland, maar 1 ding is zeker. Ik ben er 100% van overtuigd dat zij beide enorm genoten hebben. En ik dus ook. 
 

18-04-2020;

 
De gehele ochtend loopt als gepland. Beide zijn ze in hun eigen huis. Vincent heeft zich opgesloten op de slaapkamer en Bianca is beneden. De kapster/viasagist is druk bezig. En ik loop tussen de verdiepingen heen en weer. Heerlijk dit! 
Ik begin met alle details. Ik vraag ook altijd aan de koppels of ze alles willen klaar leggen. Details mogen gewoon niet ontbreken. Toen ik het ringen doosje zag, was ik dan ook enorme fan. Bianca en Vincent hebben hier echt over nagedacht. 

De ceremonie was gepland in het gemeentehuis van Sittard. Helaas niet in Stadbroekermolen voor een mooie buiten bruiloft. Achteraf misschien wel goed gepland want tijdens de ceremonie begon het te regenen. Maar volgend jaar doen we dit gewoon nog eens opnieuw en dan wel op deze mooie locatie en wel gewoon buiten. En dan ook met alle gasten erbij. Vandaag was de ceremonie namelijk maar met slechts 12 personen. En allemaal op 1,5 meter van elkaar verwijderd. Het was knus maar ook leeg tegelijk. Echter waren dit wel de mensen die ze dicht in hun hart mee dragen. dat maakte deze dag direct ook heel intiem en liefdevol. 

Zoals ik net al schreef zouden Bianca en Vincent elkaar pas zien bij de gemeente. Vincent kwam binnen samen met zijn moeder. En trots dat ze was! Het nr Rollercoaster van Danny Vera draaide op de achtergrond. "Here we go On this roller coaster life we know" Als je het mij vraagt, het perfecte nr. Want inderdaad, daar gaan ze, een mooie toekomst tegemoet samen. 

Bianca kwam samen met haar vader naar binnen en dat was op het nr Halo van Beyonce. Ik stond achter Vincent omdat ik door de afstand niet acnders kon staan op dat moment. Maar zelfs toen hij met de rug naar mij toe gedraaid stond, zag ik dat hij enorm emotioneel werd toen zijn mooie aanstaande binnen kwam lopen. Zijn aanstaande bruid en ook nog hun kindje die ze bij zich draagt. Hoe mooi is dat! 

 

Er werd door de ambtenaar uitgebreid de tijd genomen voor de ceremonie. En beide vaders hadden een mooie speeche voor het koppel geschreven en voorgedragen. Maar ook aan elkaar hebben ze in hun eigen woorden elkaar een belofte uitgesproken. Het is voor mij als fotograaf altijd leuk om het levensverhaal te horen en ondanks dat ik dan door werk en de mooiste foto's probeer te maken, wordt ook ik af en toe gewoon emotioneel hoor. Er worden zo'n lieve woorden aan elkaar verteld. Daar houd ik het gewoon niet droog bij :-) 

Na deze mooie woorden was het tijd voor het officiele gedeelte. En beide zeiden niet "Ja ik wil" Nee zowel Bianca als Vincent zeiden "Echt wel!"  Van harte gefeliciteerd dhr en mevr Houben! 

 

Na de ceremonie stond de shoot gepland. Want ook deze wilden wij zeker door laten gaan vandaag. Helaas begon het net op dat moment te regenen dus moesten wij even een uurtje wachten. Om 15:00u troffen we ons dan ook weer in het mooie stadspark van sittard. We hebben heerlijk genoten. De videograaf was ook mee en de Viasagist/kapster/hulp was ook gezellig mee. Zij wilde mij graag helpen om het plaatje compleet te maken. Ze nam haar taak dan ook mega serieus en zorgde ervoor dat de jurk netjes lag, en sleepte met alle spullen haha. 

De shoot was geweldig. Enkele dagen voor de bruiloft hadden Bianca en Vincent de 20 weken echo. Ze hadden het idee om tijdens de trouwshoot een stukje Gender Reval te doen. Zelf wisten ze het geslacht dus nog niet, daar zouden ze tijdens de shoot achter gaan komen met een enorme party popper. Dit moment....... dat was gewoon wauw! Deze foto's moeten nog geheim blijven tot de kleine in september geboren wordt. Ik kan wel 1 foto laten zien en die foto zegt alles over dit mooie moment. 

 

 

Lieve Bianca en Vincent, ik heb genoten echt oprecht. Zo intiem als deze bruiloft heb ik ze nog niet mee gemaakt. Een dag met een verhaal, een dag om nooit meer te vergeten. Dank je wel dat jullie mij hier vertrouwde dat ik dit mocht vast leggen. Volgend jaar doen we dit lekker nog een keer. Dan geen dikke buik maar een kleine muis erbij! Ik kijk daar nu al naar uit. Nog een mooie impressie van de shoot waar we ook samen van hebben genoten. Uiteraard ben ik mega benieuwd naar het filmpje van Lars! Ook hij heeft hier een geweldige creatie van gemaakt. 

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in mij ♥

 

 • 01
 • 02
 • 03
 • 04
 • 05
 • 06
 • 07
 • 08
 • 09
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
14

Trouwfotograaf Limburg trouwfotograaf prijzen Trouwfotograaf Sittard-Geleen bruiloft fotograaf bruiloft blog fotograaf ik ga trouwen en zoek een fotograaf beste fotograaf trouwen Limburg Trouwfotograaf Limburg trouwfotograaf prijzen Trouwfotograaf Sittard-Geleen bruiloft fotograaf bruiloft blog fotograaf ik ga trouwen en zoek een fotograaf beste fotograaf trouwen Limburg Trouwfotograaf Limburg trouwfotograaf prijzen Trouwfotograaf Sittard-Geleen bruiloft fotograaf bruiloft blog fotograaf ik ga trouwen en zoek een fotograaf beste fotograaf trouwen Limburg Trouwfotograaf Limburg trouwfotograaf prijzen Trouwfotograaf Sittard-Geleen bruiloft fotograaf bruiloft blog fotograaf ik ga trouwen en zoek een fotograaf beste fotograaf trouwen Limburg Trouwfotograaf Limburg trouwfotograaf prijzen Trouwfotograaf Sittard-Geleen bruiloft fotograaf bruiloft blog fotograaf ik ga trouwen en zoek een fotograaf beste fotograaf trouwen Limburg Trouwfotograaf Limburg trouwfotograaf prijzen Trouwfotograaf Sittard-Geleen bruiloft fotograaf bruiloft blog fotograaf ik ga trouwen en zoek een fotograaf beste fotograaf trouwen Limburg Trouwfotograaf Limburg trouwfotograaf prijzen Trouwfotograaf Sittard-Geleen bruiloft fotograaf bruiloft blog fotograaf ik ga trouwen en zoek een fotograaf beste fotograaf trouwen Limburg 

Wat leuk dat jullie een fotoshoot willen reserveren.
Hoe nu verder?

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt van mij een e-mail ter bevestiging van je reportage met de factuur.
Na het betalen van de reportage kosten is je reservering definitief.‚Äč

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Oktober 2020
ma di wo do vr za zo
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
November 2020
ma di wo do vr za zo
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
December 2020
ma di wo do vr za zo
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Zaterdag 3 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 7 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 14 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 21 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 24 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 31 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 4 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 7 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 11 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 14 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 18 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 25 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 28 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 2 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 5 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 9 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 12 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 16 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 19 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Wat leuk dat je een brochure wilt hebben!

Vul je naam en e-mail adres in, en je ontvangt de brochure direct in je e-mail!

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Deel deze pagina op: