Welkom

woensdag 1 januari 2020

Terug naar overzicht

Jullie zijn al van mij gewend dat ik een blog schrijf over een dag uit het huwelijk van..... Maar vanaf nu wil ik meer gaan schrijven. Dus alles wat mij bezig houd binnen het vak fotografie. Ik houd namelijk van mijn werk en wat is er nu leuker dan dit met de rest van de wereld te delen?

 2015 ik weet het nog goed. Ik kocht mijn 1e echte grote camera ooit. Foto's maken vond en vind ik erg leuk om te doen. Helaas heb ik maar weinig foto's van mijzelf uit mijn jeugd, dus des te belangrijker dat mijn zoontje wel later foto's krijgt om terug te kijken. Want zeg nou zelf, het is toch geweldig om jezelf als baby of kind terug te zien? Inmiddels staan er wel 15000 foto's op mijn pc (allemaal met de telefoon gemaakt) En echt ik heb fotoboeken gemaakt, 4 stuks zelfs. Stanley is nu al 10 jaar en hij pakt regelmatig het fotoboek uit de kast om even terug te kijken naar hoe LIEF hij was toen hij nog zo klein was.

 

Het begin van Puijvelde fotografie.

Nou mijn 1e echte camera dus. Een canon werd het want ik heb een voorliefde voor canon. 1200D een mooie instap spiegelreflex camera. Op de automatische stand en hoppa, niks kan nu nog fout gaan. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Mijn lat lag al direct hoog want ik wilde ook van die waanzinnige mooie foto's maken zoals alle goede fotografen om mij heen dat deden. Maar met de automatische stand kom je dan niet zo ver. En verstand van instellingen had ik niet hoor. Iso? Diafragma? Sluitertijd? Dat werkt samen? Tijd voor een cursus. Iemand moest mij dit gaan uitleggen in de hoop dat ik daarna wel kon fotograferen. Samen met mijn tante kwamen we bij Peter terecht. 4 avonden lang legde hij uitgebreid uit hoe een spiegelreflex camera werkte. Ik weet nog heel goed dat ik na die 4 avonden nog dikke vraagtekens boven mijn hoofd had. De angst om de camera op manuel te zetten. Maar opeens ging dat knopje om. Gewoon doen en kijken wat er gebeurd. En vanaf dat moment is de camera NOOIT meer in de automatische stand gegaan.

Het begin van een weg wat ik 4 jaar geleden niet had durven dromen. Een eigen onderneming, een eigen bedrijfje op mijn naam. Mijn werk wat wordt gewaardeerd elke dag opnieuw. Het begon met die ene model oproep. Wie wil er eens komen poseren, in plaats van mijn eigen kinderen want zij waren het inmiddels helemaal beu. Manuela, de mama van Imme en Elinn reageerde hierop. Met dikke kriebels in mijn buik ging ik zo mijn aller 1e shoot tegemoet. Genoten heb ik hiervan. Totaal onervaren en nog een hele leerweg voor mij, had ik mijn aller 1e opdracht. Het begin van Puijvelde fotografie 

Contact

Wat leuk dat jullie een fotoshoot willen reserveren.
Hoe nu verder?

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt van mij een e-mail ter bevestiging van je reportage met de factuur.
Na het betalen van de reportage kosten is je reservering definitief.‚Äč

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

April 2020
ma di wo do vr za zo
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Mei 2020
ma di wo do vr za zo
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Zaterdag 4 april 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 15 april 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 29 april 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 6 mei 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 9 mei 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 13 mei 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 16 mei 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 20 mei 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 27 mei 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Wat leuk dat je een brochure wilt hebben!

Vul je naam en e-mail adres in, en je ontvangt de brochure direct in je e-mail!

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Deel deze pagina op: