Pompilia & Roy 15-06-2019

zaterdag 15 juni 2019

Terug naar overzicht

Pompilia en Roy 15-06-2019

Dinsdag 4 juni krijg ik een mail van Roy met de vraag of ik voor 15 juni beschikbaar was om hun mooiste dag vast te leggen. Ik moest even lachen omdat ik dacht dat het 15 juni over een week was. Daarom ging ik er op dat moment ook helemaal van uit dat dit in 2020 zou zijn. Voor de zekerheid vroeg ik dan ook of het 2020 was of dat hij echt 15 juni 2019 bedoelde. Mijn lachen maakte plaatst voor een grote grijns op mijn gezicht want het mailtje wat ik terug kreeg bevestigde dat dit toch echt 15 juni 2019 moest zijn. Wat een geluk dat ik deze dag dan ook daadwerkelijk beschikbaar was. Dankzij de familie van Roy zijn ze bij mij terecht gekomen en dat vind ik echt super gaaf! Zo zie je maar weer dat mond tot mond reclame echt belangrijk is. ♥
  
 
Samen nemen we de bruiloft via de telefoon even door. Want langs komen voor een kennismakingsgesprek werd een beetje moeilijk. Roy en Pompilia wonen namelijk in Zwitserland. Donderdag 13 juni zouden ze een lang weekend naar Nederland komen en het lukt ons om op vrijdag alsnog kennis te maken. Ik ontmoet die dag dan ook een zeer spontaan en liefdevol stel. Ze vertellen over hun plannen en wensen voor 15 juni. Met gepaste kriebels ga ik weer naar huis want de dag erna staat mij weer een belangrijke maar o zo leuke dag te wachten.

15-06-2019

 
De gehele trouwdag vindt plaats bij kasteel Limbricht. Een prachtige locatie en om te trouwen al helemaal. Om 13:00u start het ontvangst van de gasten. Maar uiteraard zal eerst het bruidspaar zelf moeten arriveren. Uit mijn ooghoek zag ik ze aankomen.... Yes! Wat zien ze er fantastisch uit.
De gasten komen uit verschillende hoeken. De familie van Roy is Nederlands maar de familie en vrienden van Pompilia komen uit Frankrijk, Zwitserland en ga zo maar door. Vandaag is het mijn grote dag om mijn geweldige Engelse taal eens uit de doeken te doen hahahaha. En volgens mij heb ik mij best goed verstaanbaar gemaakt hoor!
 
De ceremonie vind plaatst boven bij de mooie trap. Een uitzicht over de hele binnenplaats van het kasteel. De zon schijnt dus beter dan dit kan het gewoon niet meer worden. Beide hebben 2 getuigen. 4 hele belangrijke mensen voor dit koppel. Ook de Babs heeft slechts enkel mail contact gehad met Roy maar heeft er een waanzinnig verhaal van gemaakt. Het gevoel wat ik erbij kreeg? Ja dit is echt zo Roy en Pompilia. Zo nuchter en zo kalm. "Alles komt wel goed"
Maar op het moment van de ringen kwam ik erachter dat de "vergeetachtigheid"van Roy niet van een vreemde kwam. Zij pa was verantwoordelijk voor de ringen en toen het moment daar was.............
ow oops deze liggen nog in de auto!
 
De babs verteld lekker gezellig door terwijl de ringen worden opgehaald. En dan is het moment daar. Beide hebben een mooie speech voor elkaar geschreven. Pompilia zegt zelfs in het Limburgs "Ich houw van diech" Super! Dit soort momenten raken mij altijd weer en wat ben ik dan mega trots dat ik hier bij mag zijn. Ook geven ze elkaar volmondig het JA woord en wordt dit mooie koppel verbonden als man en vrouw. ♥ Van harte gefeliciteerd ♥

Na de ceremonie was er een borrel met een heerlijke taart. Er werd volop genoten onder de boom op de binnenplaats. Na de taart vertrokken wij even samen voor een fotoshoot achter het kasteel. Een klein uurtje zijn we er tussenuit geweest en de ideeën waren super van Pompilia. Ik heb mij enorm geamuseerd met deze shoot.

Er volgt nog een overheerlijk diner waar ik bij mag aansluiten. En na dit diner sluiten we de dag af met een feestje uiteraard.
 
Lieve Roy en Pompilia, ontzettend bedankt dat ik bij jullie mooiste dag aanwezig mocht zijn. Jullie zijn alweer terug naar Zwitserland en hopelijk volop aan het genieten van jullie wittebroodsweken. Ik wens jullie alle geluk en liefde toe.

Wat leuk dat jullie een fotoshoot willen reserveren.
Hoe nu verder?

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt van mij een e-mail ter bevestiging van je reportage met de factuur.
Na het betalen van de reportage kosten is je reservering definitief.‚Äč

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Oktober 2020
ma di wo do vr za zo
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
November 2020
ma di wo do vr za zo
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
December 2020
ma di wo do vr za zo
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Zaterdag 3 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 7 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 14 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 21 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 24 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 31 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 4 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 7 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 11 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 14 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 18 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 25 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 28 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 2 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 5 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 9 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 12 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 16 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 19 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Wat leuk dat je een brochure wilt hebben!

Vul je naam en e-mail adres in, en je ontvangt de brochure direct in je e-mail!

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Deel deze pagina op: