Newborn Lifestyle versus Newborn geposeerd.

dinsdag 1 januari 2019

Terug naar overzicht

NEWBORN GEPOSEERD,

Het begon 4 jaar geleden, ik kocht een camera en de kleine van een vriendin, was geboren. Of ik foto's wilde komen maken. Oh ja hoor dat wil ik wel. Gewoon geen moetje maar gezellig op de koffie en wat plaatjes klikken. Dat was het toen namelijk wel nog, wat plaatjes klikken. En oh mijn god wat vond ik dat leuk! Dat kleine kwetsbare hummeltje fotograferen. Ook is op dat moment mijn favoriete pose geboren. Jullie kleinste geluk in beide handen gedragen, je kent hem wel toch?

Dit groeide uit tot echte newbornshoots. Maar jeetje wat zit daar een hele organisatie achter. Super veel concurrentie om mij heen. Maar ik wilde toch doorzetten en ontwikkelde mijn eigen stijl. Hier bij mij thuis. Verwarming stand 26 (beetje sauna gevoel), alle inwoners van ons huis moesten verdwijnen om vervolgens 3 uur te ploeteren. Want als dat lekkere hummeltje zijn of haar dag niet had..............

De ene scholing na de andere scholing volgen. Mega onzeker in mijn werk. Ja ik, man man man wat was ik vaak onzeker. Doe ik het wel goed genoeg. Anderen zijn veel beter dan ik en ga zo maar door. Mochten jullie dat niet gemerkt hebben, TOP! dan heb ik dat netjes verborgen gehouden.

3 jaar investeren in de beste materialen, workshops, oefenen oefenen en nog eens oefenen. Maar de ene newborn is de andere niet. Uiteindelijk voelde ik aan mijn lijf maar ook mentaal dat dit mij te veel energie koste. Daarnaast is mijn collega Chantal Raets van Phototal echt een kanjer in dit werk. Dus dat zorgde ervoor dat ik een keuze ging maken. Per 1 feb 2019 stopte ik met het geposeerde newborn shoot. Ik maakte wel de overstap naar de newborn lifestyle shoot.

NEWBORN LIFESTYLE SHOOT,

Maar wat is dan een newborn lifestyle shoot? Het grote verschil is dat ik bij de mensen thuis kom en dat het gezinsproces gewoon door mag gaan. Het kleine hummeltje wordt niet 3 uur lang gepest met allerlei houdingen. (Niet alle baby's vinden dat prettig) De shoot duurt slechts 1,5 uur in jullie veilige omgeving. Ik maak foto's van de momenten welke zich aandienen in jullie gezin. En ja natuurlijk stuur ik jullie een beetje aan. De ouder slaapkamer en babykamer komen toch wel regelmatig terug in de Newborn lifestyle shoot. Maar het grootste verschil is dat de druk er vanaf is. Geen moetjes meer maar gewoon ontspanning. Is de baby niet helemaal lekker van de krampjes? Geen probleem, gewoon lekker met mama of papa knuffelen. Een kleine 2 jarige peuterpuber in huis? Ook geen probleem, daar weet ik wel raad mee :-) Kortom de gehele shoot bestaat uit; Liefde, ontspanning, knuffelen en genieten.

Mocht je nog niet overtuigd zijn van deze ontzettend fijne shoot, dan ga ik nu gewoon foto's spammen.

 

Wat leuk dat jullie een fotoshoot willen reserveren.
Hoe nu verder?

Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Je krijgt van mij een e-mail ter bevestiging van je reportage met de factuur.
Na het betalen van de reportage kosten is je reservering definitief.‚Äč

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Oktober 2020
ma di wo do vr za zo
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
November 2020
ma di wo do vr za zo
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
December 2020
ma di wo do vr za zo
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Zaterdag 3 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 7 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 10 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 14 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 21 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 31 oktober 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 4 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 7 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 11 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 14 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 18 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 25 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 28 november 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 2 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 5 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 9 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 12 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Woensdag 16 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Zaterdag 19 december 2020

Kies een dagdeel op deze dag waarbinnen je graag wilt boeken. Je ontvang de definitieve tijd zo snel mogelijk van mij.

Wat leuk dat je een brochure wilt hebben!

Vul je naam en e-mail adres in, en je ontvangt de brochure direct in je e-mail!

Bedankt voor het vertrouwen
Liefs Joyce

Deel deze pagina op: